Omschrijving

In het centrum van Menen vinden we deze zeer goed draaiende frituur terug die recent vernieuw werd naar alle hedendaagse wensen qua comfort en uitbating.

Kosten nog moeite werden gespaard om deze zaak om te toveren naar een frituur waar men kan genieten van één van de lekkerste portie frietjes van Menen. Vloeren en technieken werden up-to-date gemaakt. Een nieuwe koeltoog, koelcel, frituurbekkens en zo veel meer dragen bij tot het comfort bij uitbating.

Het betreft hier een overname met vennootschap met inbegrip van alle goederen die in de zaak gebruikt worden. Pand is eigendom van de huidige eigenaars en kan gehuurd worden of gekocht worden.

Het gebouw bevat naast de handelszaak tevens 2 ruime appartementen waarvan 1 verhuurd en de andere bewoon door de eigenaar. Deze opportuniteit is een ideale investering voor wie een frituur wenst uit te baten en wil investeren in vastgoed.

Cijfers kunnen worden ingekeken bij een bezoek ter plaatse na afspraak.

Vermelde prijs betreft enkel overname van de vennootschap met handelsfonds. voor verdere inlichtingen betreffende huur of eventuele aankoop mag u steeds malen op immo@ladeskor.be

Financiële info

Prijs € 140.000,00

Geografische info

Adres Kortrijkstraat
Gemeente Menen (8930)

EPC gegevens

EPC waarde 410 kWh/m²
410

Bebouwing

Bouwjaar 1965

Panden in de buurt